We maken gebruik van, zogenaamde alles-in-1-pakket, met hierin het lidmaatschap, de trainingen, mogelijkheid om deel te nemen aan een 2e speelmoment buiten de competitie om, deelname aan de competitie, gratis diverse jeugdactiviteiten en bij aanmelding van dit pakket een gratis T-shirt met clublogo. Daarnaast vindt de afschrijving van de contributie plaats over 9 termijnen (van april t/m december).

Hiermee weet je op voorhand als ouder wat een seizoen kost, hoef je je kind niet steeds apart voor iets op te geven en apart hiervoor te betalen, zoals dit tot voorheen wel het geval was.
Je hebt de keuze uit 3 varianten.

Pakket 1 omvat:
KNLTB-lidmaatschap
36 lessen (van april tot en met maart) buiten op het tennispark van onze vereniging;
vrij tennissen gedurende het gehele seizoen;
2e speelmoment in periode buiten de competitieperiode onder begeleiding van een trainer (dit is geen training maar dat kinderen onderling tennissen en de trainer dit verder begeleid) 6 keer per seizoen op zaterdagochtend;
deelname aan voorjaarscompetitie;
deelname aan najaarscompetitie;
deelname aan Jeugdclubkampioenschappen;
deelname aan Grote Clubactie;
deelname aan jeugdactiviteiten;
in 1e jaar bij afname van dit pakket een gratis T-shirt met clublogo van Park E-9 ter waarde van € 28,00.

Pakket 2 omvat:
KNLTB-lidmaatschap;
36 lessen (van april tot en met maart)
vrij tennissen gedurende het gehele seizoen;
deelname aan Jeugdclubkampioenschappen;
deelname aan Grote Clubactie;
deelname aan jeugdactiviteiten.

Pakket 3 omvat:
KNLTB-lidmaatschap
Dit pakket is in beginsel enkel mogelijk voor kinderen die buiten de gemeente Maasgouw wonen danwel bij een andere tennisvereniging lid zijn en hier enkel competitielid zijn. De bijdrage aan de competitie wordt dan separaat in rekening gebracht.

Kosten per pakket:
Totale kosten pakket 1 per seizoen (april t-m maart) zijn € 311,00 (9 termijnen april tm dec.)
Totale kosten pakket 2 per seizoen (april t-m maart) zijn € 283,00.( 9 termijnen april tm dec.)
Totale kosten pakket 3 per seizoen (april t-m maart) zijn € 25,00.

Incasso:
Voor pakket 1 en 2 wordt de contributie middels 9 incassotermijnen betaald (maandelijks van 30/4 t-m 31/12). Pakket 3 wordt de contributie in 1 keer afgehouden.

Bij pakket 1, dan kun je het T-shirt passen in Echt bij Wim Slangen sport, hij wordt hier dan over geinformeerd. (het overgrote deel van de kinderen, zitten in pakket 1, maar jullie zijn vrij in deze keuze).

Mbt toegang tot ons park is hiervoor seperaat een toegangspas aan te vragen via Jac Linssen (06-11365548).
Hiervoor dient € 25.00 aan borg betaald te worden.

Tennisclub L.T.V. Park E-9 is prachtig gelegen naast de A2 (voormalig E9). Het tennispark bestaat uit 4 kunstgrasbanen en 2 gravelbanen. De baancapaciteit biedt de circa 250 seniorleden en 50 junioren de garantie dat er op vrijwel elk gewenst moment getennist kan worden, zonder wachttijden. We trachten onze tennisclub zo actief mogelijk te houden en organiseren daarom regelmatig activiteiten voor zowel onze junioren als senioren. Zo voelt iedereen zich echt thuis op onze club.