De tennisvereniging L.T.V. Park E9 is gelegen aan de A2 welke vroeger de E9 was. De banen van onze vereniging worden gescheiden door een weg zodat aan de ene zijde alwaar ook de kantine gelegen is onze vier kunstgrasbanen gesitueerd zijn en aan de overkant van de weg onze twee gravelbanen. De kunstgrasbanen zijn het gehele jaar geopend, de gravelbanen zijn in de winter gesloten vanaf november/december en gaan vanaf april weer open.

Onze vereniging heeft zo’n 200 leden en is actief op velerlei vlak. Diverse activiteiten worden georganiseerd voor zowel jong als oud. Naast trainingen, speciale groepssessies voor nieuwe leden zijn er regelmatig activiteiten zoals onze Toss avonden, wandelingen en interne toernooitjes. Speciaal voor de jeugd worden door onze jeugdcommissie buiten het competitie seizoen verbindende activiteiten georganiseerd. Daarnaast probeert de tennisvereniging speciale doelgroepen te stimuleren om te gaan tennissen middels extra activiteiten binnen de vereniging o.a. in samenwerking met de gemeente.

We hebben een groot aantal junioren en senioren competitieteams welke op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag spelen.

L.T.V. Park E9 was de eerste vereniging in de wijde omgeving die kunstmatig verlichte banen heeft gekregen hetgeen destijds een hele innovatie was. Ons jaarlijks tennistoernooi is hier nog steeds naar vernoemd. In het verlengde van onze voortvarendheid is L.T.V. Park E9 ook de eerste vereniging die ledverlichting en zonnepanelen in 2018 heeft gerealiseerd omdat we zo energie-neutraal en milieubesparend mogelijk willen zijn.

Van onze leden wordt verwacht dat ze actief meewerken en zorgdragen dat het park er goed onderhouden bijligt. Zo is er een groundsteam aanwezig die de banen verzorgen en het park mede onderhouden. Daarnaast participeren de leden mee in activiteiten en de bezetting van de kantine. Al met al is L.T.V. Park E9 een actieve vereniging waar we naast sportiviteit, gezelligheid erg waarderen.