Beste clubleden L.T.V. Park E-9,

Dankzij een aantal leden van L.T.V. Park E-9 en een aantal anderen die onze vereniging een warm hart toedragen, mochten we in 2019 € 462,- in ontvangst nemen van de Rabobank. Ook in 2020 neemt onze vereniging deel aan deze actie van de Rabobank Roermond-Echt.

Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank kan deelnemen aan deze actie.

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Voorwaarde is wel dat de rekeninghouder, indien deze nog geen lid is van de Rabobank, zich eerst aanmeldt als lid van de Rabobank. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website van de Rabobank: rabobank.nl/leden.
Vraag ook gerust je familie, buren, vrienden en kennissen met een Raborekening of ze zich willen aanmelden als lid van de Rabobank en of ze ons vervolgens willen steunen bij de stemming in de periode van 5 oktober tot en met 25 oktober van dit jaar.

Elk lid van de Rabobank heeft recht op 5 stemmen (max. 2 per vereniging). Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als u bent ingelogd op de website van de Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. We vragen u 2 stemmen uit te brengen op onze tennisvereniging.

Voor deze actie hebben we vorige jaren al samengewerkt met KBO afdeling Maaskernen en de Molenstichting Maasbracht, die onze partners zijn bij deze actie. Ons stemadvies is dan ook: 2 stemmen voor L.T.V. Park E-9 en 2 of 1 stem voor KBO afdeling Maaskernen of de Molenstichting Maasbracht. Hiermee wordt de samenwerking van de 3 partners optimaal benut.

Voor verdere inlichtingen kun je terecht bij Roy van Helden, telefonisch 0629531887 of per email royvanhelden2@hotmail.com

Hopelijk doen jullie mee en steunen onze club!

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Met vriendelijke groet,
Bestuur L.T.V. Park E-9