Beste tennisvrienden,

vrijdag 31 maart is er een uitwisseling geweest op ons park. Om 18.45 u waren 24 mannen veelal in de leeftijd van 35 jaar en ouder samen gekomen om een balletje te slaan. Dit waren tennissers van onze eigen vereniging, maar voornamelijk gericht tennissers van buiten onze vereniging. Zo waren er spelers van Rosus uit Susteren, Berg, Echt, Linne en van NIP uit Roermond.
De avond begon rond 19.00u met de eerste wedstrijden. In totaal zijn er 3 rondes op de 4 kunstgrasbanen gespeeld. Een ronde duurde een uur en rond 22.30u had elke speler 2 of meer partijen gespeeld. Aansluitend werden nog gegrilde worsten met vers afgebakken broodjes goed verorberd door alle aanwezigen en onder het genot van een Brandje werd er nog naverteld over de geweldige punten die zouden zijn gemaakt.

Dit was een goede start als voorbereiding op de competitie. De banen lagen er strak bij en het weertje was heerlijk. Een avond met leuke tenniswedstrijden en vervolgens een gezellige afsluiting, waarbij de nieuwe geluidsinstallatie direct van meerwaarde was. Iedereen reageerde bijzonder positief op deze avond. Kortom, een goede reclame voor onze vereniging. De insteek voor ons als vereniging was niet alleen om de aanwezigen een leuke avond te bezorgen, maar ook reclame te maken voor onze vereninging. Dit met het oogop het Lichttoernooi, dat in juni wordt gespeeld. Op deze wijze hebben we een aantal actieve tennissers in onze directe omgeving kennis laten maken met onze vereninging en hopelijk levert dit ook een positieve bijdrage aan de inschrijvingen voor het Lichttoernooi op. De eerste stap is gezet hierin.

Enkele foto’s van deze uitwisseling zijn te zien op deze website onder foto’s.

Veel tennisplezier dit seizoen!
L.T.V. Park E-9.